پارتیشن آزمایشگاه در یک نگاه
پارتیشن آزمایشگاه به قسمت های مختلفی تقسیم می شود، آزمایشگاه یک محیط اداری است که در آن آزمایشات بیولوژی و سایر آزمایشات انجام می شود.
با پارتیشن بندی می توان فضای آزمایشگاه را به چندین قسمت تقسیم کرد. از پارتیشن بندی آزمایشگاهی می توان به کمدهای آزمایشگاهی اشاره کرد که در آن لوازم آزمایشگاهی را نگهداری می کنند. هودهای میکربی و شیمیایی، میزهای ضد ارتعاش نیز از دیگر مشخصات پارتیشن بندی آزمایشگاه محسوب می شوند.
سکوهایی با رویه گرانیت، میزهای شیشه ای و میزهای MDF و میزهای با رویه سرامیک، میزهای دو طبقه ، میزهای یک طبقه، میزهای یک طبقه، میزهای دو شلف، میزهای آزمایشگاهی با رویه HPL، میزهای آزمایشگاهی ضد اسید، کمدهای آزمایشگاهی، کمدهای آزمایشگاهی با رویه سرامیک، میز ترازوی حساس همگی جزء پارتیشن بندی آزمایشگاه محسوب می شوند.
می توان با پارتیشن های شیشه ای پزشکان آزمایشگاه را از سایر پرسنل جدا کرد. در این پارتیشن های شیشه ای پزشکان مستقر می شوند.
سایر تجهیزات آزمایشگاهی
رک خشک کن آزمایشگاهی، سالینت باکس، شیرآلات آزمایشگاهی، صندلی های آزمایشگاهی، صندلی های چرخدار از دیگر تجهیزات آزمایشگاهی محسوب می شوند.
حتی به تازگی میزهای چرخداری ساخته شده که می توان برای جابجایی در آزمایشگاه از آن استفاده کرد. قفسه های آزمایشگاهی مهم ترین قسمت پارتیشن اداری آزمایشگاه را تشکیل می دهد. در این قفسه ها، لوله های آزمایشگاهی نگهداری می شود.
البته تجهیزات هر آزمایشگاهی نسبت به آزمایشگاه دیگر متفاوت خواهد بود. به طور مثال در آزمایشگاه هواشناسی دستگاه های اتوکلاو وجود دارد که در انواع مختلفی وجود دارد، از دیگر دستگاه ها می توان به تجهیزات جار تست، شیکر الک، انکوبیتور، هات پلیت اشاره کرد.
در آزمایشگاه های الکترونیک هم اکثر تجهیزات برای سنجش میزان برق موجود استفاده می شود. با پارتیشن بندی قسمت های مختلف آزمایشگاه از هم جدا می شود و متقاضی برای آزمایش می تواند به قسمت های مختلف مراجعه کند.
مبلمان اداری موجود در آزمایشگاه باید به گونه ای باشد که بیماران و متقاضیان آزمایش در آن بنشینند و استراحت کنند.
حتی پارتیشن های شیشه ای نیز می تواند به آزمایشگاه جلوه خاصی بدهد. پارتیشن شیشه ای فضای آزمایشگاه را بزرگتر نشان می دهد. در پارتیشن های شیشه ای پزشکان مستقر می شوند و برای تبادل نظرات بین کارشناسان کاربرد دارد.
می توان با سازه های دوجداره فضاهای مختلف آزمایشگاهی را از هم جدا کرد. حتی جلساتی که در پارتیشن های شیشه ای برگزار می شود برای محیط های دیگر آزار و اذیتی نخواهد داشت. سازه های دوجداره به سهولت مونتاژ و دمونتاژ می شوند و نیز براحتی می توان آن ها را جا بجا کرد.
سازه آزمایشگاه باید هر روز توسط پرسنل خدماتی تمیز شود بخاطر این که هر روزه بیماران و متقاضیان بسیاری وارد آزمایشگاه می شوند.
مبلمان آزمایشگاه می تواند صندلی های ردیفی فلزی باشد، البته صندلی های بخش های نمونه گیری باید از نوع تک صندلی باشد.
سازه هایی با رویه HPL بهترین رویه برای سازه های آزمایشگاهی هستند. پارتیشن بندی اصولی آزمایشگاه به نمونه گیری سریع تر کمک می کند و بیماران و متقاضیان می توانند با سرعت بیشتری به امورات آزمایشگاه خود رسیدگی کنند.
2 پاسخ
سلام این سکوبندی ها چقدر توانایی و تحمل دارند؟
ما یه اتاق داریم که دوست داریم خیلی شیک پارتیشن بندی بشه و به صورت عکسی که گذاشتین باشه.برای رنگ ها و جنس سکو ها قابلیت انتخاب داریم؟
سلام وقت بخیر
لطفا برای مشاوره و بازدید رایگان شماره تماس بفرستید.
قیمت ها و نوع جنس برای کاری که مد نظرتونه متفاوته